Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: “ Εκείνοι το αξίζαν, εμείς όχι και δεν πήραμε τίποτα ”

Klopp: “ Εκείνοι το αξίζαν, εμείς όχι και δεν πήραμε τίποτα ”

Σκληρή ήττα γνώρισε η Liverpool στο Βελιγράδι από τον Ερυθρό Αστέρα με σκορ 2-0 και πλέον βρίσκεται σε δύσκολη θέση όσο αφορά την πρόκριση από τον όμιλο. Ο Jürgen Klopp ήταν εμφανώς απογοητευμένος από την εμφάνιση της ομάδας και φάνηκε και στις δηλώσεις του.

“ Η αρχή του παιχνιδιού ήταν δύσκολη. Ο Ερυθρός Αστέρας ήθελε να αντιδράσει και αυτό φάνηκε. Έκανε μερικές αλλαγές και έβαλε σημαντικούς παίκτες στην ενδεκάδα. Ξεκινήσαμε το παιχνίδι με μια μεγάλη ευκαιρία με τον Danny και τελικά σκόραραν εκείνοι. Το πρώτο ήταν από μια στημένη φάση και στο δεύτερο χάσαμε την μπάλα στον χώρο του κέντρου. Αυτό δεν πρέπει να γίνεται σε παιχνίδια με τέτοια ατμόσφαιρα. ”

“ Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε περισσότερο τη μπάλα στα πόδια μας και δημιουργήσαμε κάποιες ευκαιρίες, αλλά τελικά δεν καταφέραμε να σκοράρουμε. Είχαμε τις στιγμές μας, αλλά δεν ήταν αρκετό, για να σκοράρουμε. Αν σκοράραμε νωρίς θα μπορούσε να είχε αλλάξει το παιχνίδι. Ο Ερυθρός Αστέρας το αξίζε και συγχαρητήρια. Εκείνοι πήραν τους 3 βαθμούς και εμείς δεν πήραμε τίποτα. ”

“ Δεν ξέρω αν η ατμόσφαιρα επηρέασε τον αγώνα και δεν νομίζω ότι συνέβη αυτό. Ήταν δυνατή, αλλά μια συνηθισμένη ατμόσφαιρα ενός ποδοσφαιρικού αγώνα. Δεν είχαμε πρόβλημα με το τραγούδι τους. Δεν έχω ιδέα τι τραγουδούσαν. Απλά είχαν ένταση. ”

“ Υπήρχαν αρκετές στιγμές, στις οποίες δεν είχαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού και κάναμε συνεχώς λάθη. Δεν νομίζω ότι είχε σχέση με την έδρα. Θα το συζητήσουμε και θα πρέπει να βεβαιωθούμε, πως δεν θα συμβεί ξανά. ”

Προβληματισμένος από την εμφάνιση ο Klopp.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com